Censor på Egaa Gymnasium

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som censor på Egaa Gymnasium. Du kan på denne side finde alle relevante informationer.

Velkommen som censor ved Egaa Gymnasium

Kære censor

Du skal til den kommende eksamen være censor på Egaa Gymnasium. Det ser vi frem til. Vi har nedenfor samlet et par praktiske informationer til dig.

Vi glæder os til at tage godt imod dig. Skulle du have spørgsmål i forbindelse med eksamen, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan desuden læse mere om skolen på www.egaa-gym.dk.

Med venlig hilsen

Martin Ingemann, rektor
Egaa Gymnasium

Undervisningsbeskrivelser og prøver

Af vedlagte eksamensplan fremgår det, hvilke klasser/hold og eksaminator du skal være censor for.

Undervisningsbeskrivelserne for de enkelte hold findes du her: https://www.lectio.dk/lectio/256/studieplan/uvb_list_off.aspx. Lærerne medbringer rækkefølgeliste og karakterliste til eksamen.

Prøverne begynder kl. 8.00, undtagen SRP prøver, som begynder kl. 8.30. Det fremgår også af eksamensplanen.

Vejen til Egaa Gymnasium

Følgende busser går til gymnasiet: 12, 17, 32, 100, 101, 120, 121, 122 og 123. Vær opmærksom på, at morgentrafikken ofte kan give forsinkelser ved busserne fra midtbyen og ud mod Egå.

Skolen har som oftest rigeligt med parkeringspladser. Der er desuden fire ladestandere til elbiler. Kommer du på cykel er der cykelparkering i kælderetagen.

Når du ankommer til skolen, er du selvsagt velkommen på lærerværelset. Det ligger på 1. sal lige over kontorerne til venstre for hovedindgangen. Kontoret kan selvfølgelig være dig behjælpelig med at finde trappen.

Eksaminatoren vil møde dig på lærerværelset og hjælpe dig med det praktiske i forhold til karakterlister, lokaler mm.

Hvis du har brug for overnatning, er der mange fine overnatningsmuligheder i Aarhus og omegn. Det kan dog være en udfordring den 6.-7. juni på grund af et større musikarrangement i byen.

Særligt for SRP-censorer

For at de enkelte medarbejdere kan koordinere deres forberedelse til den mundtlige SRP-prøve med alle de øvrige opgaver i eksamensperioden, må du må meget gerne tage kontakt til dine eksaminatorer snarest muligt, så I sammen kan fastlægge tidspunktet for det indledende telefonmøde.

Skolen har en international klasse, hvor undervisningen i nogle fag foregår på engelsk, og enkelte elever har derfor også skrevet deres SRP på engelsk. Eksamen foregår derfor ligeledes på engelsk. Censor må dog gerne stille spørgsmål på dansk, hvis man ikke føler sig komfortabel med at gøre det på engelsk.

Du vil have adgang til opgaverne gennem Netprøver.

Mad og drikke

Kaffe, te og morgenbrød hentes fra en buffet på lærerværelset. Frokosten serveres samme sted. Hvis du har særlige allergier eller ønsker om vegetarisk frokost eller lignende, så kontakt os endelig.

Kontakt

Vil du vide mere om os? Så send os en mail – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Egaa Gymnasium
Mejlbyvej 4
8250 Egå
Tlf: 89124262
mail@egaa-gym.dk