Ny elev på Egaa Gymnasium

Velkommen til Egaa Gymnasium. Vi glæder os til at møde dig. Her kan du læse lidt om dine første dage på Egaa.

Kom og bliv en del af os

Dig og dit valg

Jeg kunne fortælle dig om vores fantastiske elever og dygtige lærere. Om vores fællesskab og de mange elevaktiviteter. Om en skole uden hierarki mellem årgangene. Eller om vores MakerSpace, øvelokaler eller hyggesofaer.

Men faktisk vil jeg hellere tale om dig. Om dig og dit valg.

Du er blevet vejet, målt og vurderet parat. Midt i alt dette kan man miste blikket for det allervigtigste: Dit liv, din motivation og det fællesskab, du er en del af.

Hvordan beslutter du dig?

Du må selvfølgelig gerne tænke fremad. Men sandsynligvis har du ikke en færdig plan endnu. Eller måske ændrer din plan sig. Det er også helt fint. Det er faktisk de færreste på din alder, som allerede nu ved, hvad de vil bruge deres voksenliv på.

Når du skal beslutte dig, er det vigtigste, at du overvejer, hvad du interesserer dig for, og hvad du kunne tænke dig at bruge årene efter grundskolen på.

Bliv en del af noget større

Alt det, du får

Vi giver dig en plads i fællesskabet. Vi giver dig muligheder og plads til at vokse. Vi giver dig en stærk faglighed og en bred horisont. Vi ser det som vores opgave at klæde dig på til en fremtid, som forandrer sig. Vi holder derfor dit blik på verden bredt og dine fremtidsmuligheder åbne.

Samtidig får du mulighed for at fordybe dig i et særligt område for at lade dig blive endnu bedre til det, du synes, er særlig interessant.

Og bagefter: Uanset hvilken studieretning du vælger, får du adgang til mange forskellige videregående uddannelser.

Nysgerrighed får dig langt

Så når du beslutter dig for en ungdomsuddannelse, så husk, at du ikke behøver have alle svarene på din fremtid. Hvis bare du er nysgerrig, finder du ud af det undervejs.

Og skulle du få lyst til at begynde på Egaa Gymnasium, så glæder vi os til at byde dig velkommen i fællesskabet.

Martin Ingemann, rektor

Kontakt

Vil du vide mere om os? Så send os en mail – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Egaa Gymnasium
Mejlbyvej 4
8250 Egå
Tlf: 89124262
mail@egaa-gym.dk