Musik, kunst og teater

Er du vild med musik, at optræde og være kreativ?
Du har masser af muligheder for at dyrke din kreative side.

Årets forestilling

Hvert år sætter vi vores egen forestilling op. Vi – eleverne – styrer det 100 %: Vi skriver manuskript, arrangerer og spiller musik, spiller skuespil, synger, danser og fremstiller kostumer og scenografi. Vi er ca. 100 elever på tværs af årgange og klasser.

Du kan også være med.

Tritonus

Kom med til musikcafé: I Tritonus arrangerer vi musikcafé, hvor du selv kan spille, høre de andres numre og bruge en eftermiddag med masser af musik.
Her kan du være sammen med andre musikinteresserede på tværs af klasser og årgange.

Vi glæder os til at se dig!

Forårskoncert

Vi holder forårskoncert i maj. Alle vores musikhold, kor og bigband optræder og spiller ud fra et fælles tema. Vi fortolker temaet forskelligt, så du kan forvente et fedt show.

Vi skruer helt op for charmen og vores performance-gen på scenen, så du kan glæde dig til både musikken og showet.

Vil du lave dit eget band?

Har du lyst til at spille sammen med andre? Du kan bruge vores øvelokaler, låne instrumenter, og I kan spille til fester, cafe og til forårskoncert – for slet ikke at snakke om MGP.

MGP

MGP er, ja… MGP, som da du var barn – bare for gymnasieelever!

Det er en kæmpefest – eller faktisk to store fester: Først er der MGP på Egaa, hvor forskellige bands på skolen konkurrerer om at have skrevet den bedste sang. Vinderne går videre til det store intergymnasielle MGP på spillestedet Train i Aarhus C – hvor bands fra alle Aarhus-gymnasierne deltager.

Vi holder MGP hvert år.

Frivillig billedkunst

Frivillig billedkunst. Her producerer og skaber vi alle mulige kunstneriske og kreative ting. Udforsker, prøver af, skaber, griner og bruger alle vores gode idéer. 

Åges Teaterfestival

Sidst på skoleåret optræder skolens dramahold. På festivalen kan du gå på opdagelse i en hel række korte og intense forestillinger, der spænder over alle temaer og benytter alle dramatiske virkemidler. Glæd dig til en helt særlig oplevelse – og en snak i caféen.

Teaterklubben

Teaterklubben er for alle, der har lyst til en særlig oplevelse. ,Vi går i teatret sammen – og dem der er med, beslutter hvilke forestillinger, vi skal se. Nogle gange arrangerer vi en artisttalk før eller efter forestillingen og ofte bliver vi hængende lidt på teatret bagefter og taler om forestillingen.